Comunicat pel dessallotjament de la UB

18març09

Documento bilingüe (Castellano/Catalán)

L’Assemblea PDI-PAS (Personal Docent i Investigador i Personal d’Administració i Serveis) de les Universitats Catalanes, expressem el nostre absolut rebuig al desallotjament dels/les estudiants que estaven tancats pacíficament havent iniciat des de feia 4 mesos processos de diàleg amb l’equip rectora la Universitat de Barcelona.

També denunciem la violenta càrrega policial amb ferits i detinguts que s’ha fet posteriorment.

Això representa un pas més en l’escalada de repressió i criminalització que s’ha posat en marxa contra el moviment estudiantil en els darrers mesos.

Demostra a més la incapacitat de les autoritats acadèmiques i d’un equip rectoral cm és el de la UB -que va arribar al govern precisament gràcies als vots del i les estudiants- per trobar solucions consensuades basades en el diàleg i la negociació.

Assemblea PAS-PDI de les Universitats Catalanes.

Barcelona, 18 de Març 2009

********************************************************************************************************

La Asamblea de PDI-PAS (Personal Docente e Investigador y Personal de Administración y Servicios) de las Universidades Catalanas, expresamos nuestro absoluto rechazo al desalojo de los/as estudiantes que se encontraban encerrados pacíficamente y que desde hacía 4 meses habían iniciado un proceso de diálogo con el Equipo Rectoral de la Universidad de Barcelona.

Asimismo denunciamos la violenta carga policial, con heridos y detenidos, que se ha producido posteriormente.

Estos hechos suponen un paso más en la escalada de represión y criminalización que se ha puesto en marcha contra el movimiento estudiantil durante los últimos meses.

Demuestra además la incapacidad de las autoridades académicas y de un Equipo Rectoral como es el de la Universidad de Barcelona – que llegó al gobierno precisamente gracias a los votos de los y las estudiantes- para encontrar soluciones consensuadas basadas en el diálogo y la negociación.

Asamblea PDI-PAS de las Universidades Catalanas.
Barcelona, 18 de Marzo 2009A %d bloguers els agrada això: